Якщо Вас немає в Інтернеті, Вас не існує.

, , 3 коментарі
Якщо Вас немає в Інтернеті, Вас не існує. Сьогодні, це реальність з якою варто рахуватися. Ще в квітні 2010 аудиторія українських Інтернет- користувачів наближалася до 9 мільйонів. Причому як свідчать дані компанії Gemius, це не тільки і далеко не лише діти до 18 років. Кожен п'ятий мешканець України є користувачем Інтернету.
За даними Advertising Expenditure Forecasts від ZenithOptimedia, вже в 2011 році Інтернет займатиме 15,6% в рекламних витратах на світових ринках, обійшовши зовнішню рекламу, а також рекламу в журналах, радіо, кінотеатрах. Інтернет вже перетворився на повноцінне медіа.



Отож, якщо ви вважаєте, що працюєте над серйозною справою і при цьому не маєте хоча б одного банерка з номером телефону та власної електронної скриньки, то про вашу роботу ніхто навіть не здогадується. Якщо ваш е-mail не знають, вас нема, ви просто не існуєте. Світ працює з тими, хто є в мережі. Сьогодні вже навіть не важливо чи працюєте в Бердичеві, чи в столиці. Звичайно, ідеальний варіант – це наявність власної веб-сторінки, де над наповненням та зворотнім зв’язком з клієнтами працювала окрема людина. Зрозуміло, що розвивати власну справу чи тупцяти на місці – вирішувати тільки вам.

Показово, що попри презентаційну відсталість бердичівських структур щодня збільшується аудиторія, яка потребує абсолютно різноманітної інформації. За 2010 рік кількість користувачів по Україні збільшилася на 30% - а це 3 000 000 людей! Усі вони шукають: в який садочок краще повести дитину? Де знаходиться кращий стоматолог міста? Де є потрібна запчастина до автомобіля і чи варто за нею їхати в Житомир чи Вінницю.

Хтось безкоштовно замовляє через Інтернет квитки на потяг і з насолодою слухає в он-лайні місцеву радіостанцію LIVE FM, а хтось - труситься у дореволюційній маршрутці і заздалегідь лишає 15 хвилин свого життя, щоб встигнути купити квитки на потяг у залізничному вокзалі. Причому це в кращому разі. В гіршому - ви разів два їздитимете протягом тижня, щоб знайти вільне місце, причому ще ж бажано не на другій полиці і не біля туалету.Важко жити в світі без Інтернету. Головне, знати до кого звернутися за консультацією. Адже іноді, навіть Google не зможе допомогти в пошуках потрібної речі в Бердичеві.

 Матеріал взято з www.partnerrsteam.com.ua

3 коментарі:

  1. Ото дехто здивується! Але, що ж, все до того йде :)

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже оптимістичний прогноз щодо квитків на потяг -), але сподіваюсь, що скоро на всі маршрути залізниці (а не тільки Київ-Дніпропетровськ) можна буде купити квиток через Internet. А взагалі у вас хороший блог, продовжуйте у тому ж стилі !

    ВідповістиВидалити
  3. Я думаю не лише квитки, а й більшість інших послуг буде через інтернет - але щоб потім не получилось як в фільмі "Клони"

    ВідповістиВидалити

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!