Бібліотечні подорожі - це актуально!

, , 4 коментарі
Когда нахожу время для просмотров блогов коллег, всегда с удовольствием читаю истории и впитываю опыт, как библиотекари «в народ ходят». Очень заманчиво. Кроме того – впечатляет и навевает идеи: «вот бы и нам попробовать!» Но это пока в планах, а на деле у нас, в Бердичевской городской ЦБС, есть другая «фишка»: очень уж нам нравится ездить к коллегам из других областей в гости, так сказать «себя показать и других посмотреть». Летом 2010 года радушно принимали у себя в гостях библиотечный коллектив из Белой Церкви. О чем поведает пост Жіночі голоси...
А осенью того же года побывали с ответным визитом на белоцерковской земле. Впечатления незабываемые!
Открою тайну: «широка страна моя родная…», хочется везде побывать, многое повидать, опыта набраться, общением с друзьями наслаждаться. В планах у нас поездка в Каменец-Подольский. Подробный отчет об увиденном обещаю предоставить в ближайшее время.

4 коментарі:

  1. Пропоную бердичівським бібліотекарям освоювати не лише сусідні регіони, але й подумати про інші країни. Я думаю Вам в тому допоможе проект "Бібліоміст",переможцями якого ви стали. А для "влюбленного методиста" в цьому проекті існує міні-гранд "ЛІдер бібліотечної справи" за допомогою якого можна поїхати наприклад в США чи Данію .Так що готуйте речі!

    ВідповістиВидалити
  2. Повністю підтверджуємо п.Карплюк!

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую, шановна пані Карплюк: після Ваших слів не сплю дві ночі – все мрію про подорожі:)

    А тут ще «запалу» додали слова пані Ганни. Тим паче, що стрімкість життя і усі його захоплюючі повороти мені дуже до вподоби. Мабуть, потрібно "спокуситися" і спробувати себе ще в якомусь проекті?:)

    ВідповістиВидалити
  4. Читали звіт про подорож бібліотечного працівника з Хмельницького в Кам'янець. Дивно, що бібліотечні працівники за 20 років незалежності України не зуміли прочитати бодай однієї книги, в якій ідеться про справжню сутність Володимира Затонського, чиє ім'я носить бібліотека в Кам'янці.Цей радянський нарком освіти українську культуру наказував нищити. Одні - місцеві біліотекарі -досі називають бібліотеку "затонкою", а заїжджі, можливо, й вищі за посадою, з того навіть не дивуються. Скажіть, якій державі служить наша бібсистема?!Яку ідею вона пропагує?!

    ВідповістиВидалити

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!