Разом нас багато і нас не подолати!

, , 2 коментарі

Нарешті, нарешті  Спокусниця "подружилась" із Парадом бібліотечних блогів. Як приємно бачити дописи колег і черпати нові ідеї! Якщо Ви ще не з нами - приєднуйтесь!

К участникам!
Парад - это всегда лучшее, образцовое!
Цель этого летнего интернет-проекта - наглядно показать возможности библиотечных блогов. Кому-то блог помогает публиковать новости, кому-то делиться своими презентациями, фото и видео с коллегами, кто-то ищет диалога с читателями, устраивает конкурсы, проводит опросы, кто-то осваивает при помощи блога новые технологии.
От каждого библиотечного блога-участника на Парад выставляется ОДИН пост (сообщение), наиболее на взгляд автора отвечающий цели этого проекта.
Ваш пост по сути должен быть примером-ответом на вопрос "Для чего вам блог?".
В результате должен получиться онлайн сборник - прекрасный аргумент для профессиональных дискуссий, хороший стимул для работы.
Присылайте на адрес mybiblioteka@gmail.com свои заявки со ссылками на посты для Парада. Желательно пояснить, почему вы выбрали именно это сообщение. 
Для того, чтобы стать соавтором "Парада библиотечных блогов" и самостоятельно опубликовать свой пост, сообщите, пожалуйста, свой мейл - вышлем приглашение :)

Лозунги для Парада:
"Да здравствует читатель!"
"Долой информационное неравенство!"
"Библиотеки всех стран, объединяйтесь!"


Межі вічного призначення жінки на землі – створити сім'ю, народити й виростити дітей – у сучасний час хочеться розширити до самовдосконалення, самоствердження, саморозвитку і самореалізації. Погодьтеся: якщо мама й дружина – не тільки гарна господиня і любляча мати, а й багата, творча особистість, з такою людиною поруч цікавіше жити.
Мистецтво спокуси у нас, жінок, як-то кажуть, «у крові». Ми можемо спокусити поглядом, рухом, навіть однією своєю присутністю – це наше, природне.
Спокуса криється у наших вміннях та хобі: скільки рукодільних див твориться вмілими ручками жінок, викликаючи подив і захоплення.
Коли з дитинства маєш вірних друзів – книги, і, ставши дорослою, не розгублюєш цей багаж помічників, то хочеться спокусити до спілкування з ними як знавців-колег, так і читачів, у руки яких, за різних обставин, книга потрапляє не так часто. А під час спілкування на сторінках блогу з фахівцями з різних галузей знань, з’являється стійке бажання отримувати новий досвід і спокушатися новими цікавими ідеями. Саме тому мене «занесло» у блогосферу.
Особисті враження від прочитаного, відгуки читачів, забуті й нові імена в літературі, переможці різноманітних літературних конкурсів. А ще книги-ювіляри, краєзнавчі знайомства, все про професію бібліотекаря, робота із професійним блокнотом методиста, а також прості людські емоції та смакування і смак життя – все це ви знайдете у блозі "Спокушаючи книгою"
Одним із характерних постів, який розкриває суть професії бібліотекаря, є  "Чи престижна сьогодні професія бібліотекаря?"
Запрошую усіх колег та читачів подивитися на нас дещо з іншого боку. Які ми звичайні і в той самий час особливі… Бібліотекарі… Жінки… Спокусниці…

2 коментарі:

  1. Приємно почути теплі слова про нас, жінок, а ще краще - про професію бібліотекаря.Адже "завдяки" новітнім технологіям зараз люди читають менше, деякі навіть забули як це приємно - погортати сторінки нової книжки і почути справжній шелест сторінок, а не запрограмовані звуки на компі.А щодо професії бібліотекаря, я, як ваша колега знаю, що це дуже потрібна сьогодні професія, адже в наш стрімкий і жорстокий час люди розучились слухати один одного. А бібліотекарі уміють це робити як ніхто інший.І порадити вони можуть не тільки хорошу книгу, а й багато чого корисного і цікавого. Удачі вам!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, люба колега, за те, що ви робите для своїх читачів і як вмієте "почути" кожного. Терпіння вам і взаєморозуміння!

    ВідповістиВидалити

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!