После дождичка в четверг

, , 9 коментарі
Є така народна прикмета, якщо при розпочинанні нової справи  йде дощ, це ДУЖЕ добре. На багатство, на злагоду, на успіх. Особливо  такий дощ у "тему" на весіллі. У нашій Бердичівській міській  ЦБС сьогодні "своя свадьба".  Мряка, моросить, але настрій чудовий і навіть святковий. А це означає, що справа, яка розпочата ще минулої осені,  приречена і на успіх, і на визнання у місті,  і на гарне продовження.  Що ж сталося, спитаєте ви?  О! Восьме диво світу у бібліотечній системі! :-) О восьмій годині  ранку у центральній бібліотеці пролунав дзвоник: це фірма "Рома" поставила нам нову техніку.  Завдяки перемозі у конкурсі «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету», ми отримали 15 компів. Віват, Бібліоміст! 

Ось так все розпочиналося: техніки ще не має, а завхоз вивіску вже чіпляє:-)  Очікування дива, краще ніж саме диво!


Бережіть це, як зеницю ока!:-)


Думки директора Людмили Володимирівни: "Саме такого чоловіка, як пан Анатолій, нам і не вистачає у системі!"


Горді за своє "детище"!


"Круто!" - подумала перша відвідувачка, бібліотекар юнацького відділу пані Валентина.
"Yes!" - відповів системний адміністратор Ромчик:-)

Отже, як бачите: народна мудрість, висвітлена у прикметах,  справджується!  "ПОСЛЕ ДОЖДИКА В ЧЕТВЕРГ"  - саме про нас!

9 коментарів:

  1. Не можу зупинитися, все передивляюся пост і посміхаюся! Ну, тепер почнеться таке життя - безперебійний потік користувачів. До речі, Тетяно, а як триває фотоконкурс? Вашим читачам страшенно пощастило - стільки всього цікавого для них робите!

    ВідповістиВидалити
  2. Прям волшебник какой-то, этот ваш Бібліоміст! Прям завидки берут...:)
    Но за вас и ваших читателей рады душевно!

    ВідповістиВидалити
  3. Нашому полку прибуло! Ще одна ЦБС нашої області комп'ютерізована! Щиро вітаємо Вас, наші колеги, та всіх жителів Бердичіва з такою приємною подією! Ох і завирує тепер у Вас життя в бібліотеках. Ні пуху, ні пера, щасливого початку!

    ВідповістиВидалити
  4. Ганнусю, неймовірне бажання побачити твою посмішку:-) Ми тут "посоветовались и я решила", а чи не згодна панні Ганна завітати до нас у Бердичів на відкриття Інтернет-центру?
    Стосовно фотоконкурсу - роботи є, але на жаль не дуже багато...

    ВідповістиВидалити
  5. VolNa, так и есть! Все сотрудницы Библиомоста - штатные единицы Школы волшебников. Такими подарками порой нас одаривают, что ни в сказке сказать, ни пером описать... Читателя нашим ужасно как повезло:-)

    ВідповістиВидалити
  6. БібліоШЕЛЕСТ! Дякую, дякую, дякую! Хто, як не близькі колеги, зможуть зрозуміти наші проблеми і потреби!

    ВідповістиВидалити
  7. Галина Козаченко19 вер. 2011 р., 09:31:00

    Помните притчу о том ка Бог создал женщину, а после сказал Адаму: "Бери и мучайся!"? Вот то же самое можно сказать и в наших случаях с открытием Интернет-центров. Все классно, здорово, мы очень рады за коолег, которые добились такой возможности, но сколько же Вас, мои хорошие, теперь ждет! Желаю Вам не терять энтузиазма, сил, здоровья! ВЫы молодцы!

    ВідповістиВидалити
  8. Добрий день, Тетяна Кущук, мені дуже потрібно сценарій відкриття інтернет-центру у районній ббліотеці по програмі Бібломіст. Можливо у вас десь є або хтось знайомий є що мені допоможе. Вибачте що пишу тут просто я з телефона в Інтернеті і обмежений трафк. Вдповідь буду чекати за адресою halloween-x@rambler.ru Дякую за увагу. Ще раз вибачте що тут написав!

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім, так, сценарії є: адже бібліотекарі області діляться своїми роботами. Якщо Вам не дуже терміново, то вже у середу можу все надіслати. Раніше буде трохи накладно, тому що самі готуємось до відкриття: у вівторок свято. Всі питання можемо вирішити у листуванні. Моя адреса: just-071@rambler.ru.

    ВідповістиВидалити

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!