Слониха, тхір і хряк - ось перемоги знак: гостьовой пост від Олександра Єжеля

, , 18 коментарі
Мій  день розпочинається з того, що я бачу досить таку скромну, але від того не менш чарівну посмішку  свого Сашка. І я знаю, що вона  призначається мені і лише мені:-) Тому що за мить він повністю порине у свої журналістські справи:  нові зустрічі з людьми, нові проблеми та їхнє вирішення, нові сюжети.  Адже це так відповідально - бути керівником студії місцевої телерадіокомпанії. А вечером вдома  -  знов продовження робочого дня:  написання сюжетів,  передач і таке інше.  Саме він - мій перший критик у всьому.  Саме він - перший підтримав мою ідею з блогом. Саме він поставив остаточну крапку в обговоренні його назви. Але, нарешті, я  спокусила Сашка написанням мені  гостьового посту. Дуже вже тема футбольна. А самі розумієте,   в цій ЄВРОлихоманці зовсім мало  здорового глузду:-)

Слониха, тхір і хряк - ось перемоги знак
 
Сердечний привіт усім палким шанувальникам футболу! Можливо, після сьогоднішньої моєї розповіді перегляд матчів ЄВРО-2012 виявиться для вас абсолютно нецікавим. А як інакше, якщо ви будете вже зараз знати усі результати цього чемпіонату? Не вірите? Я теж не вірив, поки не почув, що для того, аби дізнатися про кінцевий рахунок тієї чи іншої гри, та що там – про підсумок всього чемпіонату – потрібно … на час попрощатися зі здоровим глуздом.
Розповідаю детальніше: варіант перший. Береш квиток до столиці, шукаєш на Майдані Незалежності фан-зону Києва, питаєш порося на ім’я Фунтик. Все повинно відбуватися увечері, коли 300-кілограмовий хряк забажає «откушать».

Береш дві миски, засипаєш туди кукурудзяні пластівці чи палички і втикаєш у кожну по державному прапорцю країни-учасниці ЄВРО. Подаєш смакоту кабанчику і спостерігаєш, до якої миски той кинеться. Почав, припустимо, їсти з «миски збірної Іспанії», біжи до букмекерів і оголошуй про перемогу «червоних фурій». Ви скажете: «Маячня!» і будете не так вже й праві. Свого часу кабанчик смачно почавкав із миски з прапорцями Хорватії та Іспанії в акурат перед їхніми дуелями з Ірландією та Італією. Так, іспанці зіграли внічию, спростувавши поросячий прогноз, але ж хорвати таки виграли! Знаю, що не один швед пустив би Фунтика на м’ясо через його прогноз перемоги України над Швецією, але…! Хряк на відміну від багатьох двоногих фахівців виявився правий – українці сповна нагадали вікінгам про славетні часи Полтави! Розумію тих, хто скаже: «Ваш хряк – то просто смішно». Таким запропоную варіант № 2. 

Місто Харків, тхір на ім’я Фред. Вам потрібні рекомендації? Будь-ласка: цей прогнозист категорично відмовився їсти з мисочок з прапорцями Польщі і Греції. Такий демарш фахівці одразу розцінили як нічию, і чим закінчився той двобій нагадувати, думаю, зайве. Свого часу Фред поїв з миски Німеччини і Данії, одразу позбавивши шансів на золото Португалію і Голландію. Ці два прогнози також справдилися. Із останніх кулінарних ворожінь тхора відомо те, що він надав перевагу італійській мисочці, а не ірландській. Засмутить його прогноз і славних хорватів: їхня миска залишила Фреда абсолютно байдужим, в той час як смакота під іспанським прапором збудила не на жарт апетит «найпахучішого» звірка. Ну і, зрештою, останній із варіантів – то Чіта. 
33 роки, слониха, місце проживання польський Краків. Відома своїм упереджено улесливим ставленням до земляків. Де лише могла, прогнозувала перемогу полякам. Що з того вийшло – ми вже знаємо. Отже, друзі, кому ліньки спостерігати за перипетіями цьогорічного ЄВРО, прошу приєднатися до прихильників чотириногих прогнозистів. А я поки побіг додому. Дві мисочки у мене вже заготовлено і прапорці – український й англійський – теж. Ну а хто стане переможцем, нехай мій пес Офсайд вирішує. 

Олександр Єжель

18 коментарів:

  1. Коли приймає Ваш пес ОфсАйд? Може він буде нашим бердичівським прогнозистом з приводу матча Україна - Франція?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Саме зараз Сашко піде кормити псину - поставити прапорці?:-)))

      Видалити
  2. Обов'язково. З мене мисочка кісточок для Вашого песика (за Україну), а якщо ще й буде гарний прогноз, то і дві непошкодую -:))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Валюшка, я навіть не знала, що ти така вболівальниця!!! а якщо собака зіб'є всі плани - на ліс вивеземо?)

      Видалити
    2. Собака нас не підведе -:))))

      Видалити
    3. Дожилися))) На собаку маємо надію

      Видалити
  3. Люди,наши уже вылетели. Теперь за ваших болеть будем. Украина,не подведи!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Жаль, конечно, что Россия "на вылет". Теперь нам так необходима ваша поддержка! Болейте, мы поможем потом выздороветь! Салом откармливать будем!

      Видалити
  4. Светлана, к.П.19 черв. 2012 р., 00:22:00

    Пес Офсайд? А куди діли Джеську (чи Джека)? Чи може після неправильного прогнозу - його на мило? А взагалі якщо ми будемо із Англією грати так як з французами, то і команду можна буде відправити на мило. А взагалі цікавий у тебе гість був, запрошуй його частіше. Пише гарно, з гумором, втім як і ти - два сапога пара:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Петровна, ну зачем ты все тайны мадридского двора выдаешь?:-)Смотри, качественного мыла стране не хватает! А вообще, кто смотрел мультик "Как козаки в футбол играли", тот знает, что мы выиграем у англичан со счетом 13:3:-) Конечно, это фантазии, но все же...
      Гостя обещаю приглашать чаще. Если вам его в библиотеке не хватает:-) И мы не сапоги - мы модные модельные сандалии! Лето же на дворе!

      Видалити
  5. То що ж обрав песик? Напишіть, бо до вечера не дотерплю!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Начебто песика вчора не годували по всім канонам...Але сьогодні заготовлю два прапорця і будемо бачити, кого на мило:-)

      Видалити
  6. Якщо забудеш його погодувати (як зазвичай і відбувається), то я навіть знаю, кого відправлять на те "мило" :)

    ВідповістиВидалити
  7. Светлана к.П.19 черв. 2012 р., 14:14:00

    Представительница модных модельных сандалий она же Спокусница, не подскажешь где наш методист? А вообще не комментарии, а сплошной позитив!!! Интересно, а Анонима я знаю?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ОЙ, шо я имею вам сказать...Методист за тридевять земель набирается уму-разуму...вернется - я вам не завидую...
      Относительно Анонима - верной дорогой идешь товарищ Петровна:-) скоро мы его выведем на чистую воду

      Видалити
  8. Галина Козаченко19 черв. 2012 р., 19:15:00

    Я представляю, как ты руки выкручивала известнейшему украинскому журналисту с гостевым постом! Сама почти на его месте. Хотя идея заманчивая... Надеюсь побывать в Бердичеве в эти выходные - там и договоримся

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Брехня...он сам добровольно сдался после первого же поцелуя:-)
      Для тебя, человека на своем месте по всем статьям, гостевой пост - это плевое дело! И не только заманчиво, а и почетно! На все СНД будет твои идеи продвигать! И даже дальше...А гешефт у нас будет то что надо!

      Видалити

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!