УДАРний день українського бібліотекаря...

, , 18 коментарі

Останній день вересня дарує нам не тільки тепло бабиного літа, а й сюрпризи куди більшого рівня. 
Сьогодні у нас в гостях – Герой України, лідер партії «УДАР», профі в боксі, хороший бізнесмен, справжній джентельмен, і просто гарна людина – Віталій Кличко! Ось такий складається  портрет сьогоднішнього нашого героя.
Мені здається символічним те, що саме сьогодні, 30 вересня, у Всеукраїнське свято бібліотек, Ви у нас в гостях. Запитаєте чому? Декілька місяців тому ми мали змогу з Вами зустрічатися на ІІ Ярмарці у Києві і Ви, пане Віталію, розкрили всім присутнім таємницю про те, що Ваша матуся в свій час працювала бібліотекарем. Просто зараз Ви маєте можливість привітати всіх, хто пов’язаний з книгою,  з цим святом.
А ще мені відомо, що Ви у багатьох містах дали старт акції «Подаруй книгу». А серед Ваших улюблених книжок  твори Рея Бредбері, Маркеса, сонети Шекспіра та рубаї Омара Хаяма, кілька творів Марії Матіос. У Вас гарний смак, пане Віталію. І якщо такі книги ще з дитинства формували Ваш характер, моральні якості та принципи, то Ви, мабуть, і своїм дітям намагаєтесь  прививати любов до високого?

Саме  так мав розпочинатися мій сьогоднішній прямий ефір з Віталієм Кличко. Але склалося не так, як очікувалося. Мені залишається тільки домислити те, що пан Віталій відповів би на мої питання і як би привітав славну когорту бібліотекарів із професійним  святом. 
Аби легше було все це уявити, фото із Ярмарки:-) 
  






 




















Любі мої колеги! Милі читачі, реальні та віртуальні! Як добре, що ви у нас є! І як приємно, що у цей день гарним словом згадуєте нашу жіночу професію... Натхнення всім і процвітання на многіє літа!
Були часи, коли заряджали воду від телевізорів і виліковували  хвороби... У цей день усім в подарунок композиція від родини Кличків, яка надихає на великі звершення... 
І ще мені дуже приємно  було почути  від моєї вчительки української мови та літератури  привітання, яке Валентина Йосипівна розпочала словами: "найкращого бібліотекаря серед радійщиків і найкращого радійщика серед бібліотекарів..."
А ще... виявляється мої однокласники, які в свій час не зовсім розуміли мій вибір,  через 20 з невеликим років поважають професію бібліотекаря і телефонними дзвінками освідчились мені у цьому... Хіба це не щастя? 

18 коментарів:

  1. Короче, Таня, текст почти не прочитала, зато вдоволь насмотрелась на мужчину. Слушай, он у вас бренд украинский!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ируся, в самом верху блога есть флажок России... При нажимании на него текст странным образом автоматически переводится на русский...Прочитай, а? Не взяла интервью у Кличко, хоть ты оценишь вопросы:-)
      А бренд он у нас еще тот!)

      Видалити
    2. Таня,да знаю я,просто сил не было после непосещения бани и удара по физиономии на волейболе. А сегодня-таки дошло, что вчера у тебя праздник был. Поздравляю, дорогая! Свети всегда, свети везде - и будет тебе щастье:-)

      Видалити
    3. О да! Верю! после такой бурлящей жизни...
      А как же твое прекрасное личико? Сильно пострадала?
      Спасибо за поздравлюшку! Вот щас к Светлана присоединюсь (у нее опыт есть) и будем светить)

      Видалити
    4. Синева на личике мастерски замазана тональным кремом. так что непосвященному и не понять,что я вчера получила в пятак по полной:-))

      Видалити
    5. Ты у нас на все руки мастер)
      А может все-таки не узнают на входе в администрацию, домой отпустят отдохнуть?)

      Видалити
  2. Светлана Петровна1 жовт. 2012 р., 00:14:00

    Классный мужик! Фото я не вижу, у меня последнее время что-то с компом. В городе сегодня меня не было (была в Буках - 2ч. от нас, а красотища...), так что Кличка я не увидела. Зато в отличие от ЧУМработницы весь текст поняла.И вообще мне так нравятся ее комменты.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Фото я тебе сегодня опишу на мигах ибо НАДЕЮСЬ, ты отгулы не забираешь? Очень уж хочется послушать про Буки... что это? с чем его едят?

      Видалити
    2. Ирина! Обрати внимание, как ты подмазалась к славе нашего бренда:-))) С.П. на твои комменты больше обращает внимание, чем на него!

      Видалити
    3. Таня, фото лучше вставлять не по URL, а сохранять у себя и потом вставлять. Ссылочку, где взяла, в конце поста можно указать.

      Видалити
    4. Ирусь, что-то я тут не поняла насчет фото.... Я их не через URL, а по всем правилам со своего компа... Фотки-то мои, родные...Они как-то не так у тебя отображаются?

      Видалити
    5. У меня фото первое не видно

      Видалити
    6. Спасительница ты моя! Такого парня потеряли бы в первых строках! А как сейчас?

      Видалити
    7. Таки я в экстазе. Витёк появился:-))

      Видалити
  3. Елки-палки, поздравляю с прошедшим праздником, я и забыла как всегда, знаю вчера было Веры , Надежды и остальных. Желаю дальнейших профессиональных успехов и чтобы такие как Клычко к тебе в очередь на интервью записывались. Они приходят и уходят, а ты всегда с нами.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Елки-палки еще те! Это дорогого стоит, что Вы, пани Татьяна, зашли посмотреть на Кличка и впервые оставили коммент:-) За это Вам полагается...ПРИЗ???
      Спасибо за поздравление! Очередь уже выстроилась, а насчет "с вами всегда"... Как говорят у нас в Бердичеве - не дождетесь! И днем, и ночью можете звонить по известному телефону 068... и служба прилетит на помощь!

      Видалити
  4. Ого! Я вам по щирому заздрю! Хоя і я у Києві бачила Кличка на Ярмарці, маю його автограф. Але думаю поспілкуватись з ним за одним столом, то це взагалі для мене мрія! У вас руки не трусилися у його присутності? Я б напевно вмерла б від хвилювання:) Це ж людина з такою особливою енергетикою....

    ВідповістиВидалити

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!