Дыханием своим, светом зиму превращу в лето...

, , 16 коментарі
Кінець світу відзначили, і, якщо вам замало пригод, очікувань, то знайте: за традицією  за старим стилем перенесли його на 3 січня 2013-го:-) Саме час за роботу братися: створювати новорічний музичний настрій.  Аби ви впевнилися на 102%, що все буде ОК, Иракли  допоможе мені підбадьорити вас:
Хто бункери будував, сірниками/свічками/консервами запасався, а ось Ірина Білик встигла скрізь: і бункер фешенебельний забабахала, і 19 грудня, у День святого Миколая, разом із гуртом ТІК представили глядачам відео на нову дуетну роботу "Зима". У відеокліпі лідер гурту ТІК Віктор Бронюк та українська поп-діва  Ірина Білик перевтілились у сніговиків. Впізнали?
Пісня "Зима", автором якої є Віктор Бронюк, була записана на численні прохання шанувальників дуету. Після першої спільної роботи гурту ТІК та Ірини Білик "Не цілуй" було стільки схвальних відгуків, що артисти вирішили порадувати своїх фанів знову. І не помилились. "Зима" вийшла не менш романтичною та ще більш магічною!

Наступна пісня від Наталки Могілевської "Снегопад" вам точно знайома, тому лише нагадаю про неї. Дівчина оптимістично налаштована на зміни в житті, чого і вам від душі бажаю:-) Мюзикл "Снігова Королева" допоможе створити новорічний настрій. А якщо потрібно із відомих літер  "Я", "Ф", "І", "Г", "Н" скласти гарне слово "ВІЧНІСТЬ"  - кличте мене, досвід вже маю:-)  І нехай цьогорічний снігопад принесе вам велике кохання!

Якщо у вас немає гарної  компанії, аби весело, креативно, гаряче  провести зиму, запрошуйте Мітю Фоміна. Хлопець у своїй групі "HI - FI" навчився знаходити спільну мову з кожним- тоскливо з ним  не буде. Фомін наспівує: "Перезимуем" и наше счастье нас не минует!"

Як би не було, але "Холодно"... "Океан Ельзи" з старим-добрим зимовим  хітом  допоможе кожному закоханому знайти свою весну... Бережіть своє щастя  і зігрівайте його  теплом сердець...А Вакарчук  в черговий раз  буде  доводити  свою віртуозність виконання.
Відчути щастя зимою можна лише  з коханою людиною, коли дихання на двох... Це правда: і зимою буває літо... Усіма потаємними секретами справжньої жінки  ділиться Аніта  Цой у композиції  "Зима-Лето".

А про що співає ваша душа в ці морозні, холодні дні?  Що вам потрібно, мої любі читачі,  аби відчути щастя?

Отримати ще декілька порцій зимового настрою можна тут:


16 коментарів:

  1. Ну вот, вдохновилась я с утра пораньше тут у тебя, Таня! Спасибо!
    Мое сердце, конечно с "Океаном Эльзы"....

    Для счастья в любое время года и при любой температуре воздуха мне нужно одно и то же: чтобы близкие были здоровы и благополучны, чтобы у самой не сильно все болело.... :)
    Чтобы душу что-нибудь приятно волновало, чтобы было ИНТЕРЕСНО. Книги и музыка в этом деле - великие помощники!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Правду говорят: кто рано встает, у того настроение зашкаливает!
      И я твою сердечную пристрасть разделяю:-)))
      И я за здоровье! его не купишь, но от этого оно еще более бесценное.
      Желаю тебе, Волнушка, только интереснейших моментов в жизни!

      Видалити
  2. Послушала, а теперь в бассейн пойду. Совсем тут с вами у компьютера скрючилась. Океан, присоединяюсь к Волнушке - есть контакт:-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Это хорошо, что Вакарчук до сих на лидирующий позициях...
      А ты, Ирина, выздоравливай, бассейном по проблемам!

      Видалити
  3. Танюша, а можно я кое-что еще и от себя добавлю? Ты же знаешь, я без музыки - не я. А вот нынче утром у меня такое зимне-музыкальное настроение:
    -Би-2 и Инна Желанная "Небо без края";
    -Наталья Могилевская и Константин Меладзе "3 Три зимы";
    -Таисия Повалий и Николай Басков "Под снегом белым-белым";
    -Оркестр Горана Бреговича "Снег засыпал в сердце все дороги".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Галюнчик, я только "за". Всегда среди твоих любимых песен нахожу для себя что-то новое... Новый пост почти готов!

      Видалити
    2. О-о-о.... Горан Брегович... Спасибо , что напомнили: Спокусниця уже пританцовывает и притоптывает под балканскую изумительность )...

      Видалити
    3. Аллилуйя! После "изумительного чувака" случилось чудо... Итак, Галюня, Горан Брегович... Так вот... Есть у меня эта вещица. Немного в другой интерпретации, но не менее от того классная.

      Видалити
  4. -Что происходит на свете?-А просто зима...Сегодня совершенно волшебный день - морозец,солнышко, легкий снежок и настроение...петь хочется, ну или хотя бы подпевать.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Что же со всем этим будет?
      - А будет январь.
      - Будет январь, вы считаете?
      - Да я считаю.

      Пусть это волшебство подольше не заканчивается:-)

      Видалити
  5. Який класний музичний пост!!! Аж веселіше стало!!! А то ми вже домерзаємо - і кінця світу не треба)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Танюша, в тебе таааакий чоловік в хаті! Ти його на шию чи на ноги поклала - і в теплі! Муркочить собі, тобі підспівує:-)

      Видалити
  6. Песни классные. Но все равно теплее не стало: на работе холодно, на улице вообще холодрыга, дома тоже не очень жарко. Быстрее бы весна!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А теперь поподробнее: на работе +14; на улице -20; дома у тебя...ну аж раптом +19... Делаем ставки, господа! кто угадает температуру наших сердец?)))
      Поняла, Светик, тебе тепло надо для счастья. балованная ты девушка, хорошо что подснежники в августе не ищем:-) Никакой весны, я еще зимой не натешилась. каждый день пешком домой, не забирай у меня кислородный коктейль.

      Видалити

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!