Вісім чудес музики і трохи непристойних думок

, , 12 коментарі

Меня в ней сразу привлекло все: супернеобычное имя - Матрена. Главный принцип: "Тиграми не рождаются".  И стиль жизни:
Живет в интернете, работает там же. Благодаря роду деятельности, находится в процессе получения полного высшего самообразования. Знает 32 иностранных языка и мечтает все их выучить. Любит читать, особенно о программировании на С++, Perl, SQL, Delphi и Java; обо всем остальном предпочитает писать. Всегда и во всем имеет свое женское мнение.
А еще претендует на звание "Самый ленивый человек года" и, к слову, уже давно обошла всех возможных конкурентов
Вот такая она...
...моя виртуальная подруга, имеющая свой блог "ПИСЬМЕННОЕ РАДИО",  и, как и я, безумно любящая музыку... А остальное узнаете сами из Гостевого поста от Матрены.
Невеличка передмова
 - А напиши гостьовий пост про свої улюблені пісні, - запропонувала мені Спокусниця півроку назад.
Я погодилась.
І за звичкою відклала справу на завтра. Потім — на післязавтра. А після цього — на невизначений строк.
Втім, пора би вже виконати свою обіцянку...
Єдине, що я вирішила змінити — це тему. Тому мова піде про музикантів, в яких я закохувалася у далекому (чи не дуже) минулому. Так, так, мене цей гріх теж не обминув ))

Отож...

Перше почуття було платонічним і заочним. В середині 90-х Хмельницька обласна телерадіокомпанія випустила в ефір вітальну програму, де найчастіше звучали дві пісні — одна про мертвих бджіл, які не гудуть (здається, її виконував Микола Гнатюк, втім, можу помилятись), друга - «Ах какая женщина» групи «Фрістайл». Вона так запала мені в душу, що стала ледь не колисковою, і якщо в якийсь день не знаходилось охочих її замовити, це була трагедія )) А через 15 років після того, як вперше почула пісню, побачила її виконавця на Utube... Так кохання перестало бути платонічним ))


Наступним став Томас Андерс. Рівно на чотири дні він полонив моє сердце, і, озираючись назад, я розумію, що це було якесь божевілля. Бажання одружитись з ним — хай, але бажання задушити Нору шнурком, на якому її чоловік носив іменну підвіску... Свят, свят, свят. Досі не розумію — і що я в ньому знайшла???


Ім'я третього, мабуть, знайоме не багатьом. Дідьє Моруані зробив значний вклад у розвиток та популяризацію «Space» і закарбувався в пам'яті меломанів як незмінний лідер цього гурту. Мені ж — еротичними снами з його участю )) За ним — рекорд, як чоловік він протримався на верхівці моїх любовних чартів аж два тижні. Як музикант залишається там і досі...


Потім настала черга представниць прекрасної статі. Дивно, я не люблю блондинок (відразу видно — не джентельмен! )), але Літі Форд це не завадило потрапити до списку. Що стало причиною — здогадуюсь, але краще від озвучення гіпотез утримаюсь ))



Не минуло й місяця з моменту віртуального «розлучення» з Літою, як я піймала себе на думці, що Джим Моррісон — саме той, хто мені потрібен. Жаль, тільки, серед живих його вже не було, а виходити на зв'язок з царством мертвих я не вміла. Довелось зрошувати слізьми подушку і шукати місце на стіні для стоп'ятсотого постера. Втім, тривало це не довго — за тиждень пішла геть депресія, прихопивши з собою і світлі почуття ))


Зимовими ночами 2009 року поряд зі мною був Пол Стенлі, зіркове дитя гурту KISS. Ох, це довге і хвилясте волосся... Чому моя молодість не припала на 70-ті?


Ніщо не вічне під Сонцем. Вже весною Starchild поступився місцем дівчині — цього разу брюнетці, Джоан Джетт. До речі, в юні роки вон була партнеркою Літи Форд. Партнеркою по вокалу, я маю на увазі, адже вони обидві тоді співали в групі The Runaways. ))


А останнім яскравим переживанням випала честь бути ще одному семіту - Жан-П'єру Барді. Тепер я трохи побоююсь їхати на відпочинок до Ізраїлю — хто зна, чи зможу стриматись, якщо тамтешніми вулицями ходять такі ж красиві чоловіки? )) Що, що, ви ніколи не чули про цього героя моїх любовних історій? Так ось же він, в гурті Army of lovers ))



На цьому буду згортати одкровення, інакше Спокусниці доведеться завести для них окремий блог ))
Слава  Україні і світлим почуттям! ))

12 коментарів:

  1. Так, нашего полку прибыло - ну, "гостевичков, в смысле. Пост отличный, особый респект за Кармелиту и Оззи! Ну и Джоан Детт навеяла... К остальному, уж простите великодушно, либо спокойна либо... Спокусница меня давно знает и мои пристрастия тоже, особенно если практически такие же пристрастия приходится выдерживать и в собственной семье. (Саше большой привет! :) )

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. И таки скажу тебе - неплохой полк получается - музыкальный:-) Представь: если бы мы собрались, каждый умеет играть на каких-то музинструментах (чур, я забиваю "на нервах")
      Относительно выбора песен: у нас ведь у каждого свой вкус, но тем и здорово, что мы все разные и такие интересные:-)
      Привет передала и я думаю, привет тоже должен свои 5 коп вставить:-)

      Видалити
    2. В принципе, догадываюсь, к кому из исполнителей относится второе либо ))

      Видалити
  2. Всегда удивляюсь людям,которые хорошо разбираются в музыке. Я не знаток, , поэтому всегда с удовольствием слушаю то,что рекомендуют спецы) Спасибо.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Думаю то, что посоветовали "спецы", тебе понравилось:-) Ну хоть что-то из длинного списка:-)

      Видалити
    2. о, да, я им тоже удивляюсь ))
      бат зе проблем из каждый рекомендует по своему вкусу и пристрастию ))

      Видалити
  3. Дякую ! наче повернулася на багато років назад ... у свою юність...
    "Мертві бджоли не гудуть" - Павло Зібров. Гнатюк співав у той час "Птица счастья " и "...барабан был плох барабанщик бог ...." ))))))))
    ... а ще Джо Дассен, Монтан, Азнавур в дуеті з Матьє, Даліда....АББА, Фелічіта, Боні М ... ех!.... ))))
    Через Тото Котунью, Пупо, Челентано купила самовчитель італійської мови.. О! )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будь ласка! Це у Матрени є така здібність дарувати квиток до машини часу:-)
      Пані Тетяно, а може і Ви напишете гостьовий пост про свої вподобання? Дуже гарна естафета получиться...
      "Птицу счастья" і я дитиною під стару платівку орала:-)

      Видалити
    2. Угу )) Всім дарує, а сама на півстоліття назад ніяк повернутись не може ))

      Видалити
    3. А, точно, Зібров )) Хай вибачає мою дівочу пам"ять ))

      До речі, спочатку я думала написати про пісні Абби та інших виконавців, які Мюррей Матьє переспівувала французькою... Треба буде вмовити Спокусницю на ще один пост ))

      Видалити
    4. a proposito, come successo con la lingua italiana? ))

      Видалити
    5. До мене можна без приставки "пані" - так себе почуваю трохи молодшою )))))
      Про гостьовий пост - я не великий мастак писати щось грандіозне ))) у своєму блозі пишу один -два рази у місяць.... )))), але якщо прийде натхнення, то може якось )))) Дякую за запрошення. !

      Гм... успіхи у вивченні італійської.... книжечка стоїть на почесному місці на поличці )))) перемогла любов до французької, яку періодично : вчу, потім призабуваю, потім знову починаю вчити і так по колу. ))))
      Якщо будете мати зайву хвилинку і якщо Вам буде цікаво про мою історію любові до Франції і мови загляньте на цю сторінку http://bloknotichoc.blogspot.com/2012/05/blog-post_20.html

      Видалити

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!