Ой, радуйся, Таня, тиждень ще один пройшов! 52/1

, , 9 коментарі
Багато разів я зустрічала на блогах оці заповітні цифри: 52/14 або 52/36... Весь час думала: що воно таке? з чим його їдять??? А спитати якось стрьомно:-)))
Нарешті одна з моїх нових блогоподруг Галина-Маруууся (можна я вже сміливо буду тебе так називати?) написала мені комент:
"Таня - в блоге у меня проект идёт "52 недели". В том году было под слоганом "счастье", в этом - "радости". Каждую неделю я выбираю радости и приятности, счастье и прелесть прошедших 7 дней".
Ось тут я і зрозуміла: або зараз, або ніколи. Почала приставати до пані стосовно тих цифр, а докладно все розпитавши, зрозуміла: радості - вони ж ось тут, кожного дня на долоні. А ми деколи просто тупо їх не помічаємо, або вдаємо, що це такі дрібниці!
Тому за справу беруться знавці РАДОСТІ:-)  Рік під кодовою назвою "Ой, радуйся...!" стартує! 
Але на початку давайте усвідомимо для себе: з радостями не все так і просто:-) Їх, виявляється, є аж 2 типа:
"Радость бывает разной. Есть радость спокойная и светлая, дарящая нам прозрачное счастье, а есть радость буйная, безудержная, переполненная удовольствиями и эйфорией. Так вот, эти две разные радости делают два разных гормона. Безудержная радость и эйфория - это гормон дофамин. Радость светлая и спокойная - это гормон серотонин".
Хочете дізнатися ще більше? Пройдіть за силкою Гормон радості, саме там є корисні поради - що робити, аби завжди бути радісною людиною. 
А тепер стосовно моїх минулотижневих радощів. 
1. Мій "радісний рік" розпочався з радісного дня - 1 червня, дня захисту дітей (думаю, це невипадково). Ми у бібліотеці  започаткували "Літню школу чарівників" (про це буде більш докладний пост), але одненьку світлинку викладу зараз. 


2. До нас у бібліотеку в черговий раз завітала одна юна особа - Олександра, і своїм напрррррочуд гарним настроєм заразила усіх:-) Ця дівчина-веселун несе із собою просто шквал суперпозитивних емоцій, за будь-якої погоди та стану душі.  І я вирішила влаштувати їй у стінах бібліотеки шалену фотосесію. Уявляєте??? Відтепер наш девіз: "Ніякої тиші у бібліотеці!"



Як вам таке щастя-радість?:-))))

3. Нарешті я похвалюся (оой-еей, як негарно вихвалятися) своїми квітами. Поки черга заключних весняних/розпочинаючих літо, бо бачила в дівчат на блогах таке різнобарв'я!


4. У кожної дорослої пані (як і у кожної дівчинки) є свої мрії та бажаннячка:-) У мене теж було. Одне маленьке таке, але все ніяк здійснитися не могло:-) Я мріяла про іграшку-їжачка:-) (Ось вам і підказка: хто бажає доставити мені радість - сміливо можете дарувати таких їжачків:-)  І....пам-парам!!!!  Коліжанка по супербожевіллю  Марина та її диво-доця Лерка подарували мені оте манюнє щастя!!!!


І наостанок... Цей тиждень приніс мені шанс навчитися бачити у маленькому - велике...



...Розпочинай і завершуй день подякою. А перед відходом до сну довірливо вручай Господу свою душу до нового дня.
...Кожна ранкова зоря для мене є ніби новим життям. Прагну, щоб кожен день залишив по собі любовно зроблене діло, набуте знання, якесь добре зусилля над собою.
                                                                 Мирослав Дочинець. "Многії літа. Благії літа".

9 коментарів:

  1. Серотонина у меня больше - я радуюсь мелочам, каждый день.

    ВідповістиВидалити
  2. Удачи тебе и настырности - не отвлекайся на ненужности и радуйся радостям.
    Чудесная неделя. И ваша девочка, действительно, сплошная радость.
    Почему-то, глядя на нее, я вспомнила мульт про Петю Пяточкина)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Галюнчик, я стараюсь, стараюсь, стараюсь....спасибо за напутствия:-)
      Петя Пяточкин ей, конечно, отличная компания:-))))))

      Видалити
  3. В моменти, коли сірі робочі будні затягують в свою павутину, потрібно перевертати життя з ніг на голову та робити його кольоровим))) Тому така креативна молодь, як Олександра - гарний спосіб "шаленіти та бешкетувати" разом!!!) Успіхів у роботі та натхнення налагоджувати в дітлахів і молоді емоційну залежність від діяльності бібліотеки!!!;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хм...деякі "старушенції" теж намагаються доволі часто стояти на голові)))))))) Звичайно, у переносному значенні:-)
      Остання фраза твоя, Юльчик, просто бомба!))))) Залежність від бібліотеки - це круть!

      Видалити
    2. То вже з досвіду!))) Я завжди кажу, що в нашої малечі потрібно "закопати в бібліотеці оту емоційну пуповину", щоб вони приходили знову і знову!

      Видалити
  4. Відповіді
    1. Огромное спасибо, этих милых радостей, Танюша, и тебе от души желаю!

      Видалити

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!