То все є життя...

, , 5 коментарі
Знову скажете, що пані Кущучка кудись пропала. Маєте рацію, але та відсутність є досить виправданою: все це відбувається заради гарних, добрих справ на користь культурного розвитку не лише моєї особи.
Маю можливість не тільки насолоджуватися спогляданням неймовірно чудового міста, але й отримувати нові знання та враження, зустрічатися з цікавими новими людьми та старими друзями, не переставати дивуватися креативності й жертовності, творчості та милосердю людей, які зустрічаються на моєму шляху. Змінюються деякі уявлення про, здавалося б, сталі речі... Набуваю нового досвіду, іноді не такого, на який очікувала... Але то все є життя...  І як чудово, що у ці дні з тобою пліч-о-пліч справжня команда однодумців, з якими - і на дивні подорожі у глиб району, і сміливо на нудну дискусію "за лаштунками"... Але про все те - потім, після повернення. Бо зараз навіть не замислюєшся про відсутність шоколадних цукерок у сумочці - нема коли!
Тож по цим світлинам здогадуєтесь, друзі, де я?:-)




5 коментарів:

  1. Таня,

    Я на ФБ видела фотографии. Ты во Львове? ;)

    ВідповістиВидалити
  2. Each reel has symbols unfold out evenly over it, and there are onerous and fast|a set} number of reels. After figuring out how much cash you want to spend, you hit a button to begin play. You win if you line up three or extra of the same symbols on a pay line. And if bet365 you want to|if you wish to} learn extra about each individual machine, have the ability to|you presumably can} read video slots evaluations to accomplish this. Slot machine payouts aren't always constant and are instead influenced by the entire number of lively pay strains.

    ВідповістиВидалити

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!