Людяність у вік вебдванольності

, , 12 коментарі
...Добродетель человечности и доброты ассоциируется с Богиней Гестией...
...Это Богиня Гестия! Веста! Благая Весть...
Досить часто в житті трапляється не так, як планується. Нічого дивного в тому немає. Але, якщо все шкереберть, то, принаймні   хотілося б, аби  хтось навіть на краю світу у Києві був тобі порадником та другом.  Моя розповідь про людяність. Якої так не вистачає у сучасному житті. Людяність у вік вебдванольності. 

На початку жовтня Вітер Змін  приніс приємну новину: я їду на тренінг  з розробки веб-сайтів від EDUkIT!  Цікаво, ново, сучасно! Вчитися та радіти! Просуватися уперед!
Вважаю за потрібне подякувати організаторам - красуням Ганні Тараненко та Олені Королюк за підтримку у всіх наших кроках, а також розповісти, що за один екзот-фрукт і з чим його їдять, цей EDUkIT.
EDUkIT - Всеукраїнська платформа і соціальна ініціатива, спрямована на підтримку закладів освіти і культури.
Експерти: 
Олександр Елькін – заступник директора з освітніх ініціатив ТОВ «Стелла Сістемз», кандидат технічних наук. Спеціаліст у сферах комп’ютерних наук і маркетингу некомерційних організацій, має багаторічний управлінський та освітянський досвід. Сьогодні під його керівництвом реалізується ряд соціальних проектів, де інформаційні технології взаємодіють з освітою. Серед них: «EDUkIT. Безкоштовні сайти для навчальних закладів та громадських організацій». 
Марина Пащенко – менеджер з адміністративної роботи ТОВ «Стелла Сістемз», керівник в області IT-технологій. Марина зайнята в розробці стратегії просування послуг компанії в галузі освіти та розвитку партнерської мережі проектів.
Ось такі розумні люди взялися за навчання ще розумніших бібліотекарів і при цьому - добровільно!:-) 
18 жовтня 2012 р. розпочався тренінг від експертів "Створюємо безкоштовний сайт для вашої неприбуткової організації/проекту".
Мета тренінгу - показати можливості та перспективи для розвитку неприбуткової організації, які відкриються після створення власного сайту. Як воно було - комусь важко, комусь начебто граючись, - залишиться за кадром. А в результаті  отримали  знання та навички, допомогу у створенні сучасного інтернет-представництва для своєї організації на платформі EDUkIT.
Оце Ганнуся встигла мене "зафіксувати" і надіслала фото, за це щиро вдячна!
На цій світлині ми всі - гарні, молоді, креативні, мрійливі, продвинуті - зберегли себе в історії  успіху EDUkIT:-)
Найкраща наука це - практика! Що вийшло з навчання, які сайти народилися і як далі будуть рости - покаже час. 
...Мабуть всі чекають, а де ж мова про людяність? Так, найцікавіше починається саме тут. Хочу, аби ви уважно придивилися до дівчини, яка стоїть позаду тренера Олександра (Пан тренер сидить в першому ряду з чарівною посмішкою). Дівчина ця - Маринка Тарасюк. Невеличка пташечка,  у душі - вічна весна. Після занять - хто за чим у гастроном, а Марина - по морозиво:-)  Хто втомився після важкого дня,  а її радує кожна річ у столиці. 
Мені так хотілося зробити багато фотознімків про навчання у Києві, але не склалося. Єдине, що покажу вам - це фото нашого шикарнійшого номеру у готелі "Братислава". 


Саме Марина, коли я заносила номер її  мобільного в записну книжку, сказала: "Тарасюк - звучить гордо". І я підписуюся під цими словами. Тому що хочу подякувати цьому живчику за те, що в не досить сприятливі для мене години нездоров'я, вона - зрозуміла, підтримала і поводила себе так, начебто ми найкращі подруги і вона заради мене - на все. Адже я розумію, як їй кортіло поговорити зі мною про все, поділитися і враженнями, і досвідом, розпитати про щось... Дуже хочеться, аби і в колективі, де працює Марина, знали - ви щасливі, що маєте таку надійну людину поруч. У вік вебдванольності нам вистачає всього. Окрім звичайної людяності...
Мариночко, нехай твоя енергійність, душевність і людяність привертають до тебе тих, хто працює і спілкується з тобою та нових надійних друзів.=)

12 коментарів:

  1. Таня, чего там у тебя стряслось, скажи нормально. А-то переводчик с украинского какие фразы выдает про "не весьма благоприятные для меня часы нездоровья"?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Иринка, переводчик очень точно указал мое "состояние нестояния":-) Чуть не умерла молодой и красивой:-)
      А если без шуток, то серьезно заболела, Марина делала уколы и обеспечивала абсолютный покой и тишину. Это дорогого стоит, когда есть такая поддержка и понимание.

      Видалити
    2. Тань, в таких апартаментах - не грех и поболеть:-) Но вообще обидно, когда куда-нибудь приедешь с мечтами светлыми, а тебя - раз ив дугу:-) У меня тоже так было.
      Ты уже в лотерею у меня записалась или нет? Переживаю.

      Видалити
    3. Правильно переживала, подруга. Я, что скрывать, как всегда, прошляпила все самое светлое!!! Уже исправилась и захотела:-)
      А относительно здоровья - будем живы, не умрем!!!

      Видалити
  2. Танюша, я рада, что ты в порядке, понимаю, как тебе было плохо, но ты героически держалась! Спасибо за добрые слова, мне действительно очень приятно было с тобой познакомиться вживую, потому как заочно о тебе и твоем замечательном блоге уже сложилось мнение-впечатление. Ты очень добрый и светлый человек, правда очень жаль, что не получилось с тобой побольше пообщаться, но ведь не последний день живем :)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я взаимно очень рада знакомству, пусть даже не в очень радостной ситуации. Коллективу - огромный привет и пеусть ценят такого людяного сотрудника, а родителям спасибо за дочку.
      Увидимся обязательно! И будет на нашей улице праздник!

      Видалити
  3. Галина Козаченко23 жовт. 2012 р., 19:24:00

    Как тут не воскликнуть: "О времена! О нравы!" Сколько сотен лет этой фразе, а мы, человеки, не меняемся, но... А все-таки нас, "НЕвебдванолистов" (простите за корявость - а как по другому?) много!!! Марина! Спасибо за нашу Спокусницу, которой Вы стали "настоящей матерью"! Хотя земляки есть земляки! Есть два особых места в моей жизни - Бердичев и Коростень; не родные по месту рождения, но такие близкие по духу... Вот и еще один мостик протянулся между двумя старинными, но такими молодыми городами.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Галюнь, я рада, что ты вернулась в строй! Видеть твои комменты - одно удвольствие: юмор у тебя - мой любимый:-) Сердце у тебя - мое:-) И ты вся - моя)))
      Надо бы "свести" нас как-то - Коростень и Бердичев, скажи? придумать библио-игру между городами...А?

      Видалити
  4. Танічко, це було настільки несподівано! Мені дуже прикро, що так сталося зі здоров'ям саме у ці дати. Але, сподіваюся, що зараз почуваєшся краще. Сподіваюся, підтримуватимеш сайт і він буде корисний для твоїх читачів! Вітання!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ганнусю, маю надію, що наступні наші зустрічі будуть здоровими у всіх розуміннях цього слова.
      Дякую, за нову цікаву можливість спробувати щось нове. Створення сайту - кропітка робота, але досить заманлива.

      Видалити
  5. Таня, я от тебя узнала много неологизмов, но веб2.0 еле произнесла, когда читала. Что было в Киеве? Я ничего не знала. "Переводы" и вопросы от ЧУМработницы как всегда прелесть. А людяності в мире сейчас действительно маловато!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Неологизмы в срочном порядке внедряем в жизнь! Дорастем до вершин, чтобы сказка стала былью. Подробности о Киеве сообщу. ЧУМработница всегда на высоте. Согласна:-)
      Человечность придется впрыскивать. Всем. Насильно:-)

      Видалити

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!