Відбулось!!!

, , 12 коментарі
Стрімкими темпами розвиваються, не "сидять на одному місці" наші бібліотеки. Життя вирує не тільки за вікном, а й і у стінах рідного закладу культури. Ось тут потрібно перефразувати відомий вислів і проголосити: "І один в полі Не воїн". Яка ж радість заполонила моє серце, коли дізналася, що мої коліжанки їдуть на тижневі курси до обласного центру. Нашого полку прибуло))) Будуть мої колеги всі "підковані" і грамотні. Головне, аби носи потім не задирали:-) 
А ще більше порадувала фраза, яка вже стала крилатою на нашому абонементі. Одна із "студенток" після перших занять впевнено заявила: "Ну тепер я знаю, що вінчестер і браузер - це не матюки і навіть не зброя!". Хіба не "перл"?:-)
 

 Особисто я дуже вдячна житомирським тренерам - Наталії Карплюк, Марині Ігнатюк, Ларисі Мозговій - за організацію навчання колег і за надані фотографії із міста події.













Все таки "Бібліоміст" - це круто!!!:)

12 коментарів:

  1. Мои ж дорогие,Марина и Лариса!! Так рада ивдеть вас за работой.У Марины очередной суперский сарафанчик:-))

    ВідповістиВидалити
  2. Галина Козаченко5 серп. 2011 р., 14:13:00

    Если учесть, что растались мы с тобой вчера в начале седьмого вечера, причем ты оставалась еще на работе, то блог ты точно делаешь по ночам. У меня предложение: собирать все "перлы" (как за малышами записывают - ты так не делала? А я вот за Олюней писала)и публиковать в соответствующей рубрике.
    Еще раз огромное спасибо за замечательные часы, проведенные в компании с "Live-радио". Мне очень понравились твои коллеги и то, как ты себя там ощущаешь.

    ВідповістиВидалити
  3. Ну звісно, що круто!! А ще відкрию таємницю- частина колежанок трошки заздрять спокусниці і мріють про власні блоги. Отакі вони цілеспрямовані! Так основні досягнення ще попереду. як і нові "перли"я думаю.

    ВідповістиВидалити
  4. Галочка, мені приємно, що тобі у нас сподобалося, голоне - зробити маленьке свято посеред робочого тижня:) А якщо в тебе початок відпустки, то тим паче - гарний початок:)Стосовно блогу - пишеться там, де хочеться і можеться. Тобто скрізь і завжди:) Про перли... гарна ідейка...:)

    ВідповістиВидалити
  5. Наташ, я ще раз вітаю тебе із днем народження: головне тобі - жіночого щастя і у великій кількості.
    Щодо моїх коліжанок - я завжди рада за друзів:) Нехай ростуть, дишать у спину і підстьогують на краще:) Тоді, дивись, сподвигнуть мене ще на щось неймовірно цікаве:)

    ВідповістиВидалити
  6. ЧУМработница, она у нас такая, Марина, модница! Но умница:)

    ВідповістиВидалити
  7. Как интересно наблюдать за своими колегами в роли студентов. Вижу - стараются!!!Мне прийдется учиться заочно. Но я рада за них. Интересно чей блог будет следующим? Жду второй модуль и новые перлы.Соберем все и составим новый словарь програмиста.Гале - большой привет!

    ВідповістиВидалити
  8. Іріно та Тетяно, дуже дякую за компліменти, так приємно :) Більшість бібліотекарів і гарні і розумні ;) А Ірочка з Тетяною взагалі приклад для нас всіх!!!
    PS. Ось і дівчата наполеглво навчались - розумнички, а вже красуні :)

    ВідповістиВидалити
  9. Светик, ты главное - не волнуйся! Нам с тобой работы хватит: собрать воедино все перлы, составить новый словарь программиста, оставлять комментарии ко всем вновь созданным блогам и тд:-) Вот так ты и сама все заочно научишься. Я точно знаю:тебе - не слабО!

    ВідповістиВидалити
  10. Marina@, це так! Всі бібліотекарі най..., най..., най..Мабуть кожного ранку установку собі дають:"Я самая обаятельная и привлекательная..."

    ВідповістиВидалити
  11. БиблиоПчелка, решили создать книгу перлов Библиотекаря и Читателя:) Думаю, будет весело:-)

    ВідповістиВидалити

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!