Ця квітка ясна Україною зветься...

, , 4 коментарі

Квiти зi старожитнiх часiв не тiльки прикрашали побут людей, але й дуже багато чого символiзували. Даруючи ту або iншу квiтку, можна було зiзнатися в любовi, виразити замилування, обурення, здивування і навіть попередити про небезпеку. 
Але сьогодні мова про приємне — я хочу всіх нас, українців, а також друзів України привітати із святом — Днем незалежності України. І на честь цого свята подарувати смачний букет квітів від моєї подруги Лесі, яка сама виробляє таку смакоту і красу. Адже ми, блогині, в більшості своїй — жінки. А яка жінка не любить квіти та солодощі!:-) Дарувати квiти — означає виражати почуття любовi та поваги. І я маю надію, що зробила сьогодні безпомилковий вибір. А якщо розглядати цей букет з огляду на значення квiтiв, вiн перетвориться на дуже коштовний подарунок.

Синьоокі волошки символізують витонченість, простоту, веселість і вірність. А ще ця квітка є уособленням краси, молодості, сили і здоров'я. Дарую їх молодим дівчатам на знак симпатії.


Жовті жоржини — це символ світла та сонця. У моєму букеті свідчать про вдячність і подяку, а також те, що я ділюся своїм чудовим настроєм зі всіма, хто зайшов до мене у гості. 


Ромашка є символом здоров'я, добра і ніжності. Чого всім без винятку і зичу. 

 
І, звичайно, серед мого квіткового подарунка яскраво палають маки, що є символом дівочої краси, щирих, чистих почуттів. 


Мовою квітів я зичу нашій Україні успіхів і процвітання, а всім нам — добробуту у родині, особистого щастя і творчих успіхів! 

4 коментарі:

  1. Які чудові фото і прекрасна оригінальна ідея, Тетяно!

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже хотілося подарувати всім крапельку літа:-)

    ВідповістиВидалити
  3. Тетяно, Ви зробили гарні фото. Наш район на наступний рік відзначає своє 90-річчя. Я знайшла невеликі спонсорські кошти і маю бажання виготовити календарики у вигляді вітальних листівок. Переглядаючи такі гарні фото я дуже жалкую, що не маю власних таких гарних. Якби хтось погодився дати своє фото, автор обов'язково буде вказаний.

    ВідповістиВидалити

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!