Як до Live FM гості завітали...

, , 6 коментарі
Як добре, коли літом у всіх на вустах тільки одне: хто, де, як і з ким  відпочиває цієї пори? Саме у такі моменти доскіпливі  та строгі  методисти із області  приїжджають у гості не із перевіркою, а просто так: поговорити про своє -  жіноче - та відпочити душею і тілом. Ось така тепла зустріч із Галиною Козаченко та її чарівною донечкою Олечкою у невимушеній обстановці відбулась сонячним серпневим днем у славнозвісному  місті Б. на перетині чотирьох доріг. А, як відомо, всі шляхи у Бердичеві ведуть до базару. Оминаючи сьогодні увагою цю колоритну місцевість, ми прямуємо до другої роботи "закоханого методиста" - радіостанції  Live FM.
У ці дні радіо святкувало свій маленький ювілей, тому всі працівники "аки пчелки" кропотливо голови не піднімали від своїх робочих місць, тому ми так нагло і без дозвілу вдерлися  до "святая-святих" - студії прямого ефіру, так би мовити - "радіорубки". Загартований  dj Yuri Jazzt зовсім не розгубився - шанувальниці йому до вподоби:-)













 















А саме в цю мить  Юрко думає: "Мабуть корисно, аби  іноді несподіванно  приходили гості..."  За його словами, це стимулює і тримає у тонусі:)

Після "прямого ефіру"  зробили екскурсію по студії: знайомилися із працівниками, розпитували про роботу, а також роздивлялися фотки знаменитостей, які бували на студії:

Кролики: дует Володимир Данілець та Володимир Моїсеєнко
 

 Відомий російський метр гумору Юхим Шифрін

Українська співачка Тіна Кароль



та "рубаха-парень", земляк Валерій Харчишин, лідер групи "Друга ріка"


 У ролі зірки ми вирішили спробувати і Галину. 


"Чому б і ні???", - вирішила колега і сміливо ринулася у бій.  "І справді...", - подумала я. - Така  людина не підведе честь головного бібліотекаря методичного відділу найголовнішої бібліотеки області:-)"
Так і вийшло, що пані Козаченко спробувала себе в ролі диктора новин:-) Щира посмішка свідчить, що страшно не було зовсім. 
Довго сиділи-спілкувалися, обговорювали плани, ділилися враженнями за рік... Але завжди все приємне завершується... Кава, фото на пам'ять ... і -   до побачення, Live FM!

6 коментарів:

  1. Козаченко Галина9 серп. 2011 р., 10:48:00

    Наверное, не совсем скромно писать комментарий после таких слов о себе - за них отдельное спасибо, приятно, чего скрывать - но когда тебя ставят в один ряде с......! Танюш, не зря нас потянуло друг к другу в свое время. Ты одна из тех, кому все интересно в этом мире, кто, несмотря на обстоятельства, идет по жизни с высоко поднятой головой. Мне импонируют такие люди, и я благодарна Богу за то, что в моей судьбе их много. Мне нравится то, что ты делаешь, я ценю в людях то, что они отдают другим, а ты делаешь это по-максимуму. Спасибо.

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю радіостанцію Live FM з Днем народження!!! Мої вітання тобі Тетяно, dj Yuri Jazzt та всьому колективу Live FM :) бажаю всім Вам творчого натхнення!!!
    Дуже приємно, що і моя колега Галина, відкриває в собі нові таланти, спробувавши себе в ролі диктора :)

    ВідповістиВидалити
  3. Галочка, я просто уверенна, что в жизни ничего просто так не происходит. В свою очередь я благодарна тебе за теплые слова:-)

    ВідповістиВидалити
  4. Маріночка, дякую за вітання від імені усієї команди Лайвовців. А на стажировку ведеться запис усіх бажаючих:-) Приєднуйся!

    ВідповістиВидалити
  5. я уже завидую Гале белой завистью. Предлагаю Спокусници начинать осваивать и телевидение. тогда уже я наверное приеду в гости.

    ВідповістиВидалити
  6. Наташа, только увидела коммент. Дело в том, что Спокусниця давно и надежно уже освоила телевидение:) Так что спеши - приезжай!

    ВідповістиВидалити

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!